Ingrediënten (12 stuks):
- 2 ANTOINEs (bloedworst met appeltjes en vermout)
- 12 blini’s
- 100 ml zure room (best crème d’Isigny deze heeft een hoog vetgehalte en is heel stevig)
- 100 gr Cavi-Art, lompviseitjes of echte kaviaar.
- ¼ Limoen
Bereiding:
- Warm de oven voor op 200 °C.
- Meng de zure room met een stevige draai peper en enkele druppels limoen.
- Snij de Antoines in 10 tot 12 mooie schijfjes van 1 cm dik en bak ze langs elke kant in wat boter.
- Bak de blini’s 5 min in de oven.
- Leg op elke blini een theelepel zure room
- Leg daar een theelepel Cavi-Art op.
- Duw een schijfje Antoine op de Cavi-Art.
- Werk af met een beetje (roze) peper.
Zin in meer? Probeer dan zeker ook dit hapje boudin noir & rode uienconfijt