INGREDIËNTEN
- 2 klassieke Belgische sandwichen (zachte) doorgesneden.
- 1 thaise worst SUNEE (je kan ook JASMINA gebruiken voor dit recept)
- 30gr radijsjes in julienne
- 30gr wortel in julienne
- 30gr komkommer in julienne
- Classic Chilli Sauce (van Rascal Buddies)
- 2 tl soyasaus
- 1 tl rijstazijn of andere zachte azijn
- Optioneel; enkele blaadjes munt, koriander en thaise basilicum, limoensap en pindanootjes.
WERKWIJZE
Marineer de groenten julienne in de rijstazijn en de soyasaus en doe ondertussen de rest, als ze een 10 to 15 min kunnen marineren is dit al voldoende.
Bak de Sunee (of Jasmina) in een pan en daarna kort alle zijden van de sandwichen (of heel kort op de BBQ) .
Laat de groenten julienne wat uitlekken en schik op de sandwichen.
Verdeel de Sunee in twee en leg de stukken er bovenop.
Werk af met een flinke scheut Classic Chilisaus.
Optioneel kan je het broodje afwerken met wat verse kruiden (koriander, munt , Thaïse basilicum), wat limoensap, en wat gebroken stukjes pinda’s
Met dank aan Tom De Vleesschauwer