ingrediënten

1 Toni (Monsieur Boudin)
200 gr griekse pasta
5 gr venkelzaad
100 gr zongedroogde tomaten
verse oregano
1 courgette
50 gr kappertjes
200 gr verse erwten in de peul.

 

werkwijze

Grill de worst traag op de BBQ op indirect vuur.

Snij de courgette in kleine blokjes.

Kook de griekse pasta al dente in gezouten water en voeg in de laatste minuut de blokjes courgette toe. Spoel af onder lauw water.

Rooster het venkelzaad in de pan of in de oven, het zaad moet mooi bruin worden maar mag niet verbranden. Laat het zaad wat afkoelen

Meng het zaad onder de pasta.

Cutter of snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en meng, samen met de olie, onder de griekse pasta.

Dop de verse erwten en doe ze rauw bij de pasta.

Meng tenslotte de kappertjes en de verse oregano ook onder de pasta.

Serveer de pasta salade met de worst van de BBQ.

 

Foto (c) Senne Van der Ven

 

Categories: BBQ, feest, recepten, toni