Ingrediënten

  • 2 Sunee worsten
  • 2 inktvis(tubes) diepvries, ontdooid 
  • 2 tl kant en klare rode curry pasta
  • 2 el broodkruim 
  • 1 limoen 

Werkwijze

  • ontvel de worsten en cutter ze grof in een keukenmachine of plet ze met een vork
  • meng de currypasta en het broodkruim onder het worsten mengsel 
  • spoel de de inktvistubes en dep de binnen- en buitenkant goed droog
  • maak een kleine inkeping nabij de top van elke tube om ervoor te zorgen dat de lucht kan ontsnappen en de vulling beter te verdelen tot in de top.
  • vul de tubes met de gehakte worst
  • sluit de opening met een tandenstoker
  • grill op een hete BBQ 3 à 4 minuten aan elke kant

Hapje

  • doe dit eens met kleine pijlinktvisjes of verdeel een grote tube in schijfjes`

Saus

  • serveer met sweet chili of loempiasaus en limoen 
Deel dit heerlijk recept met de pensen van Monsieur Boudin

Leave a Reply