ingrediënten

Bertrand (1 per persoon)

kleurige koolsla: 1/2 witte kool4 wortelen2 appelen2 citroenen,  mayonaise, witte wijnazijn, peper en zout

mosterdmayo: mayonaise, (graantjes)mosterd

platte peterselie

crispy uitjes of Bugles-chips

jouw favoriete broodje

 

werkwijze

Maak een lekkere koolsaladeRasp hiervoor de kool en de wortelen fijn. Snij de appel in blokjes. Meng alles met een beetje mayonaise en breng alles op smaak met citroensap, witte wijnazijn, peper en zout.

Meng wat mayonaise met een stevige schep (graantjes)mosterd

Snij de peterselie fijn

Bak een Bertrand en snij hem indien gewenst overlangs in twee (of leg hem in zijn geheel in het broodje).

Doe alle ingrediënten op het broodje en serveer meteen.

 

TIP: lekker met een fris pint (ik ben fan van Saison Dupont).

 

Foto (c) Hans Cora