Ingrediƫnten:

  • 2 Bertrands
  • 2 stronken witlof
  • 1 appel
  • 1/2 citroen
  • 1 el mayonaise
  • takje verse dragon
  • 3 el pesto
  • 1 rode ui, fijngehakt
  • 2 wraps
  • 20 gr geraspte cheddar

Werkwijze:

  • Verwijder de buitenste bladeren en de bittere kern van het witlof
  • Snij het witloof in fijne reepjes
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snij de appel in fijne blokjes
  • Meng de blokjes appel met de reepjes witlof, het sap van de halve citroen en de mayonaise
  • hak de verse dragon fijn en meng het onder de witlofsalade
  • snij de worsten in vingerdikke plakken 
  • bestrijk de wraps met de pesto en verdeel de geraspte kaas, de fijngehakte ui en de stukken worst erover
  • Rol de wraps op en druk goed aan 
  • verpak de klem in aluminiumfolie
  • grill op een hete BBQ 3 minuten aan elke kant
  • haal dan de aluminiumfolie weg en grill nog 1 minuut aan elke kant
  • Laat de wraps even rusten en afkoelen
  • serveer met de witloofsalade