Ingrediƫnten:
- 2 Bertrands
- 2 stronken witlof
- 1 appel
- 1/2 citroen
- 1 el mayonaise
- takje verse dragon
- 3 el pesto
- 1 rode ui, fijngehakt
- 2 wraps
- 20 gr geraspte cheddar
Werkwijze:
- Verwijder de buitenste bladeren en de bittere kern van het witlof
- Snij het witloof in fijne reepjes
- Verwijder het klokhuis van de appel en snij de appel in fijne blokjes
- Meng de blokjes appel met de reepjes witlof, het sap van de halve citroen en de mayonaise
- hak de verse dragon fijn en meng het onder de witlofsalade
- snij de worsten in vingerdikke plakken
- bestrijk de wraps met de pesto en verdeel de geraspte kaas, de fijngehakte ui en de stukken worst erover
- Rol de wraps op en druk goed aan
- verpak de klem in aluminiumfolie
- grill op een hete BBQ 3 minuten aan elke kant
- haal dan de aluminiumfolie weg en grill nog 1 minuut aan elke kant
- Laat de wraps even rusten en afkoelen
- serveer met de witloofsalade