Voor 2 personen
INGREDIËNTEN
- 2 grote aardappelen
- 1 Belgische worst BERTRAND (je kan ook TONI of JEAN gebruiken voor dit recept)
- 40 gr erwten diepvries of vers
- 50 gr prinsesseboontjes
- ½ stronkje witloof
- 2 el Chunky Piccalilly (van Rascal Buddies)
- 1 el mayonaise
- 1 takje verse dragon
WERKWIJZE
Wrijf de aardappelen in met olijfolie en wat zeezout en gaar 45 min op 180°C in de oven of wikkel ze in zilverpapier, ook met wat olijfolie en zeezout en leg ze 30-40 min tussen de hete kolen van de BBQ.
Bak de Bertrand in de pan of grill hem op de BBQ.
Blancheer de prinsessenboontjes in gezouten water en doe er de laatste minuut de erwtjes bij.
Meng de Piccalilly met de mayonaise.
Snij de aardappelen overlangs of in 4 en verdeel er ¾ Piccalilly mayonaise over.
Schik de boontjes en de erwtjes er op en het laatste restje van de saus.
Werk af met wat verse dragon en julienne van witloof.
Serveer samen met de gebakken of gegrilde Bertrand.
Met dank aan Tom De Vleesschauwer