Ingrediënten (voor 4 personen)

1 Jasmina (Monsieur Boudin)
2 avocado’s
2 eieren
200 g gemalen kaas
2 takjes bladpeterselie
2 el olijfolie
1/2 citroen
Snufje ras-el-hanout
Peper en zout

Bereiding

Snijd de avocado’s in twee, haal de pit eruit en besprenkel ze met wat citroensap.
Snijd de worst in stukjes en bak ze even op en hoog vuur in een pan met de olijfolie.
Zet het vuur uit en meng er de twee eieren door. De eieren mogen nog wat lopend blijven.
Hak de peterselie fijn en meng het onder het ei en de worst. Kruid bij met peper en zout en wat ras-el-hanout.
Verdeel het mengsel in en op de halve avocado’s en doe de kaas er op. Zet 1 à 2 minuten onder een hete grill en dien op.

TIP: Maak er een frisse tabouleh bij en je hebt een volwaardige maaltijd!

Foto (c) Senne Van der Ven