ingrediënten
Bertrand (1 per persoon)
kleurige koolsla: 1/2 witte kool, 4 wortelen, 2 appelen, 2 citroenen, mayonaise, witte wijnazijn, peper en zout
mosterdmayo: mayonaise, (graantjes)mosterd
platte peterselie
crispy uitjes of Bugles-chips
jouw favoriete broodje
werkwijze
Maak een lekkere koolsalade. Rasp hiervoor de kool en de wortelen fijn. Snij de appel in blokjes. Meng alles met een beetje mayonaise en breng alles op smaak met citroensap, witte wijnazijn, peper en zout.
Meng wat mayonaise met een stevige schep (graantjes)mosterd
Snij de peterselie fijn
Bak een Bertrand en snij hem indien gewenst overlangs in twee (of leg hem in zijn geheel in het broodje).
Doe alle ingrediënten op het broodje en serveer meteen.
TIP: lekker met een fris pint (ik ben fan van Saison Dupont).
Foto (c) Hans Cora