Sausage Delivery op do 2 juli 

Het is méér dan ooit tijd voor een stevige dosis comfort-food. De ambachtelijke worsten van Monsieur Boudin zijn dé perfecte oplossing om jouw bubble intens gelukkig te maken :-). Meer zelfs, ze zijn ideaal om op de BBQ te leggen én een glimlach te toveren op ieders gezicht!  

Op do 2 juli levert Monsieur Boudin jouw favoriete worsten gratis aan huis. We leveren enkel in Gent en deelgemeenten (scuzi, helaas enkel daar) vanaf 3 pakketten. We zorgen voor de nodige social distance bij levering. Geen inspiratie om te koken? Check eerst enkele heerlijke recepten met de worsten van Monsieur Boudin. Die zijn ook lekker met de uienkonfijt van Callas Confiture en de hot sauce of piccalilly van Rascal Buddies. Je kan deze vanaf nu mee laten leveren bij je bestelling.   

Samen staan we sterker: Omdat de meeste kwetsbare Gentenaars het moeilijker dan ooit hebben, geven we voor elke bestelling € 1 aan de actie Een hart voor vluchtelingen Gent.

ACTIE: 

Bestel nu en Monsieur Boudin levert jouw favoriete worsten gratis aan huis op do 2 juli.

*  Enkel leveringen in en rond Gent (enkel randgemeenten)

*  Enkel mogelijk vanaf 3 pakketten 

*  Bestel ten laatste op zondag 28 juni (22u)  

GOED OM TE WETEN: 

De worsten zijn vacuüm verpakt (per 4 stuks) en zijn nog 2 weken goed bij levering. Je kan ze ook perfect invriezen en later verorberen. Feest gegarandeerd 🙂 

 

Alle 9 resultaten