fbpx

Monsieur Boudin

Ambachtelijke witte pensen
Unieke, originele en verfijnde smaakcreaties

De verse worsten van Monsieur Boudin zijn vooral met veel liefde (én BRASVAR-vlees) gemaakt!”

Monsieur Boudin draait ambachtelijke worsten. Monsieur Boudin kiest voor zijn worsten heel bewust voor (h)eerlijk én kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees. Deze varkens worden duurzaam en antibiotica-vrij gekweekt in Nevele (Oost-Vlaanderen).

Voor de worsten worden heerlijke stukken Brasvar-vlees geselecteerd en wordt er neen gezegd tegen bewaarmiddelen. Er zit maar liefst 75% vlees in de worsten, het brood en melkgehalte werd bewust laag gehouden. Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol. Monsieur Boudin deed inspiratie op in de wereldkeuken en creëerde zes varianten op de klassieke witte worst: JASMINA (marokkaanse sfeer), TONI (met italiaanse toets), SUNEE (oosters) en BERTRAND (belgische variant), ANTOINE (een zwarte pens met appel en vermouth) en JEAN (een op beukenhout gerookte witte pens met verse kervel).

De worsten worden gedraaid bij natuuurslagerij Dobbelaere en zijn een cocreatie met foodlab/incubator Proef.

Monsieur Boudin

Ambachtelijke witte pensen
Unieke, originele en verfijnde smaakcreaties

De verse pensen van Monsieur Boudin zijn vooral met veel liefde (én BRASVAR-vlees) gemaakt!”

Monsieur Boudin draait ambachtelijke witte pensen. Monsieur Boudin kiest voor zijn boudins heel bewust voor (h)eerlijk én kwaliteitsvol Brasvar-varkensvlees. Deze varkens worden duurzaam en antibiotica-vrij gekweekt in Nevele (Oost-Vlaanderen).

Voor de boudins worden heerlijke stukken Brasvar-vlees geselecteerd en wordt er neen gezegd tegen bewaarmiddelen. Er zit maar liefst 75% vlees in de boudins, het brood en melkgehalte werd bewust laag gehouden.

Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol.

Monsieur Boudin deed inspiratie op in de wereldkeuken en creëerde vier varianten op de klassieke witte pens: JASMINA (marokkaanse sfeer), TONI (met italiaanse toets), SUNEE (oosters) en BERTRAND (belgische variant).   

De witte pensen worden gedraaid bij natuurslagerij Dobbelaere en zijn een cocreatie met foodlab/incubator Proef.