Ingrediënten (12 stuks): 

  • 2 ANTOINEs (bloedworst met appeltjes en vermout) 
  • 12 blini’s
  • 100 ml zure room (best crème d’Isigny deze heeft een hoog vetgehalte en is heel stevig)
  • 100 gr Cavi-Art, lompviseitjes of echte kaviaar. 
  • ¼ Limoen

Bereiding: 

  1. Warm de oven voor op 200 °C. 
  2. Meng de zure room met een stevige draai peper en enkele druppels limoen. 
  3. Snij de Antoines in 10 tot 12 mooie schijfjes van 1 cm dik en bak ze langs elke kant in wat boter.
  4. Bak de blini’s 5 min in de oven. 
  5. Leg op elke blini een theelepel zure room
  6. Leg daar een theelepel Cavi-Art op. 
  7. Duw een schijfje Antoine op de Cavi-Art. 
  8. Werk af met een beetje (roze) peper. 

Zin in meer? Probeer dan zeker ook dit hapje boudin noir & rode uienconfijt

Deel dit heerlijk recept met de pensen van Monsieur Boudin
Categories: antoine, apero, feest, recepten