Ingrediënten

  • Sunee (1 per persoon)
  • gemarineerde wortel (4 eetlepels witte wijnazijn, halve suiker,  beetje zeezout) 
  • pinda’s of crispy uitjes of bugles-chips (verkruimeld)
  • yoghurtsaus (griekse) yoghurt met beetje mayo door + peper en zout
  • srirachasaus 
  • bussel koriander
  • jouw favoriete broodje (1 per persoon)

Bereidingswijze

Snij de wortels heel fijn (of cutter in keukenrobot), doe ze in een kom, voeg enkele lepels wijnazijn, beetje suiker en wat zout toe + zet opzij (half uurtje).

Rooster pinda’s en snij ze of doe ze in de vijzel.

Pluk de korianderblaadjes of ben je  ietwat lui, snij de koriander dan fijn :-).

Rooster een broodje, snij open, doe er een gebakken Sunee in, doe er gemarineerde wortel bij, sprenkel er wat yoghurtsaus over, werk af met pinda’s, koriander en sriracha. Serveer met een frisse pint!

© Hans Cora

Deel dit heerlijk recept met de pensen van Monsieur Boudin
Categories: apero, BBQ, brunch, feest, recepten, sunee