Ingrediƫnten (4 pers)

– 300 g gekookte rode biet

– 300 g aardappelen Nicola

– 120 g rucola

– 1 bol (buffel) mozarella

– 75g walnoten

– 30 g boter

– 4 el olijfolie

– 2 el witte wijnazijn

– peper en zout

– 4 Bertrands

 

Werkwijze

kook de aardappelen en laat ze afkoelen, snij daarna in kleine stukken

– Halveer de bietjes, en snij ze in dunne plakjes

– Rucola spoelen en droogschudden

– laat de mozarella uitlekken, en scheur in kleine stukken

– rooster de walnoten en hak ze fijn

– warm de aardappelen en bietjes even op met boter in de pan

– maak een vinaigrette van de olijfolie, witte wijnazijn en peper en zout

– bak de Bertrand in een pan met boter (zacht vuur)

– meng alles en dien op

Deel dit heerlijk recept met de pensen van Monsieur Boudin
Categories: Bertrand, recepten